Barion Pixel

Csodálatos gyógyulás

Ezzel a címmel jelent meg nemrég az alábbi cikk a tudasaja.com oldalain, mely új-régi dimenzióba helyezi a gyógyulás lehetőségeit.

Többet tudnánk mindezekről, ha a természetben előforduló hatóanyagok ma még ismeretlen tárházát sikerülne feltárni. Például a szőlőben lévő kb. 4000 polifenol vegyületből ma még csak alig százat ismer a tudomány, amelyekből néhányat a gyógyszeripar is felhasznál.

„Csodálatos gyógyulás: egy hatás, ami 10.000-szer erősebb, mint a kemoterápia. Miért keressük annyit és annyiszor a gyógyuláshoz vezető utat, és miért nem próbálunk meg sokszor alternatív gyógymódot? Most, a tudasfaja.com egy egyszerű, és nagyon jól bevált gyógymódot szeretne az olvasók elé tárni, ez pedig nem más, mint a citrom és a szódabikarbóna kombinációja. Sok ember hal meg úgy, hogy abszolút esélyük sincs az életben maradásra. Ennek esélye abban az arányban változik, hogy betegségünk milyen fázisban jár, azaz, mennyire erős a szervezetre gyakorolt hatása.

A citrom erős rák ellenes (anti-karcinogén) tulajdonságokkal rendelkezik. Erős hatást gyakorol a tumorokra és a cisztákra, amellett, hogy a rák minden típusúval erőteljesen veszi fel a harcot. Szódabikarbónával vegyítve pedig normalizálja a pH- értéket a szervezetben.

A citrom szintén nagyon erős antimikrobiális hatást fejt ki a gombás, és bakteriális fertőzések ellen. Hatékony a férgek, és szervezetben élő belső élősködők felett. Antidepresszáns, normalizálja a vérnyomást, valamint  csökkenti a stresszt és nyugtatja az idegeket.

Érdekes tény, hogy 1970 óta 20 laboratóriumi vizsgálat is bizonyította, hogy a citrom elpusztítja a rákos sejtek több mint felét. Megakadályozzák a rák továbbterjedését, és 10.000-szer erősebb intenzitással hatnak azok ellen, mint a gyógyszerek, a kemoterápia és a narkotikum termékek. További gyógyhatásuk része, hogy 12-féle daganatos betegséggel szemben pozitívan hatnak. Mialatt felveszik a harcot a rákkal, addig nem károsítják az egészséges sejteket, ezáltal mondhatjuk dupla hatást érnek el.

A készítmény nagyon egyszerű: fél citrom levét keverjük össze egy teáskanál szódabikarbónával egy pohárban, amit hígítsunk fel desztillált vízzel, és a csodálatos ital már is kész! Ezt fogyasszuk reggeli előtt, éhgyomorra minden nap.

Szintén pozitívum, hogy ez a gyógymód nem rendelkezik a gyógyszerek káros mellékhatásaival, vagy a kemoterápia utólagos következményeivel.

A fentiek kipróbálásából vagy ki nem próbálásából adódó következményekért a cikk publikálója semmilyen felelősséget nem vállal! Azt javaslom, hogy olvass utána a interneten a hatásoknak és mindenképpen konzultálj orvosoddal”

(www.tudasfaja.com)

 

Hozzáfűzéseim:

Fokozható az antioxidánsok gyógyító hatása

A fentiekben leírtakat még hatásosabbá tehetjük, ha a VINISEERA® első magyar szőlőmag mikro-őrleményből a használati utasításnak megfelelő mennyiséget (egy kávéskanálnyit) a citromléhez keverjük. Az irodalmi adatok és hazai vizsgálatok szerint a szőlőmagban található a legerősebb szabadgyök semlegesítő antioxidáns kapacitás (ORAC-érték), aminek előnyös tulajdonsága, hogy a citrom C-vitamin hatását hosszan megőrzi és megakadályozza a gyors lebomlását kiürülését.

A szőlőmagban lévő össz polifenol tartalom oxigénben dús vért eredményez minden más kezelés, mechanikai eszköz nélkül is (például pulzáló mágnes).

Felvetődik a kérdés, hogy a rákos megbetegedések, szív- érrendszeri katasztrófák, vagy más egyéb gyógyíthatatlan megbetegedések megakadályozása miért nem vált gyakorlatban ismertté, alkalmazottá?

A fentiek és az alábbi internetes közlemények megerősítettek abban, hogy vannak alternatív megoldások a gyógyszergyárak termékeivel szemben. Természetesen a véleményem nem mérvadó, de a személyes tapasztalatom és mások visszajelzése alapján is van megoldás. A betegség megelőzése (prevenció) és az immunrendszerünk erősítése mindenképpen tanácsos lenne mindenki számára.