Kékszőlőmag
A kékszőlő magja egy igazi flavonoid „bomba”, olyan növényi antioxidáns forrás, mely megvédi a sejteket a szabadgyökök károsító hatásától. Kutatások szerint fontos szerepet játszik a szív és érrendszeri betegségek megelőzésében.
A VINISEERA® Plusz kékszőlőmag és -héj mikro-őrlemény keverék átlagos összpolifenol tartalma minimum 4500mg/100g. Minimum 15%-ban tartalmaz kékszőlő gyümölcshéj mikro-őrleményt, mely különleges eljárással, vegyi anyagok nélkül készül, és lesz hozzákeverve a mikro-őrleményhez. Az így kapott VINISEERA® Plusz, a kékszőlőmag egy még koncentráltabb, erőteljesebb kivonatává válik.
Kékszőlőmag
A VINISEERA® extraszűz kékszőlőmag olaj csigás présen csepegtetve, hidegsajtolással készült különleges olajeszencia. A kíméletes eljárásnak köszönhetően megőrzi értékes hatóanyagait, E-vitamin tartalmát, és a benne lévő telítetlen zsírsavakat.