Rólunk

Rólunk

A Szupertáplálékok egy pici családi vállalkozás, amely hasonló formában közel 12 éve működik. Édesapám, Sárkány Péter okleveles borász és kertészmérnök vezetésével a Központi Élelmiszeripari Kutatóintézetben elsőnek készítettek kékszőlő magjából préselt olajeszenciát 2001-ben. Később, mérnök kollegáival sikerült előállítani a mai napig egyedülálló magyar szabadalommal rendelkező kékszőlőmag mikro-őrleményt.  Így született meg a VINISEERA® szőlőmagos termékcsalád, mely egyedülálló minőséget képvisel a hazai és szép lassan a nemzetközi piacokon is. Édesapám egész életében „szívügyének” tekintette a VINISEERA® étrendkiegészítőket, és szakmai referensként tevékeny feladatokat vállalt a folyamatos fejlesztésekben.

Honlapunk korábban Szőlőmaginfo néven működött, és ahogy mi magunk is változtunk az évek alatt, termékpalettánk is bővült, új elképzelések valósultak meg, s így weboldalunk is megújult. A VINISEERA® kékszőlőmag olaj és mikro-őrlemény kiegészültek további kitűnő magyar termelők által készített kézműves termékekkel, melyeket webshopunkon kívül két termelői piacon is áruljuk szombat délelőttönként (további info itt).

Aki ismer minket, tudja, hogy az egészséges életmód rajongói vagyunk, és mindig is fontos volt számunkra a tiszta, vegyszermentes táplálkozás. 25 éve lakto-vegetáriánus étrendet követünk, és ez megtanított bennünket a változatos étkezésre, valamint az igényes, megbízható forrásból származó élelmiszerek használatára, a tudatos vásárlásra. Nem titok, szenvedélyünk a főzés, és a konyhánkban készült finomságokkal nagy szeretettel kényeztetjük családtagjainkat, barátainkat. Az évek alatt felismertük, milyen nagy hatással van ránk, mit eszünk nap mint nap, hiszen konyhánk alapanyagai a titkos gyógyszereink is egyben. A tudatos táplálkozás, a rendszeres mozgás, a jó alvás, és a stresszmentes hétköznapok mind jó befektetései a hosszú, egészséges életnek.

A Szupertáplálékok tehát ezzel a céllal jött létre. Szeretnénk másokkal is megismertetni, könnyen elérhetővé tenni azokat az élelmiszereket, melyeket mi is évek óta szívesen fogyasztunk és számunkra jól beváltak. Sokféle kézműves termék található ma Magyarországon, azonban sokszor nehéz eligazodni, hogy melyik biztonságos, vagy egyáltalán mire, hogyan használható. Ebben szeretnénk útmutatást adni egyre bővülő kínálatunkkal, és tiszta, igényes élelmiszereket eljuttatni a Te kamrádba is 😉