Egyéb hidegen sajtolt olajak
Igazi tápanyag-erőmű, egy szupertáplálék besorolású élelmiszer karnyújtásnyira tőlünk.
Egyéb hidegen sajtolt olajak
A népi gyógyászat szerint a májbetegségeknél „ahol már semmi sem segít” biztosan számíthatunk a máriatövis kiváló gyógyerejére.
A homoktövis héj-mag őrleményben számos flavonoid jellegű anyag, polifenol, antibakteriális és gyulladásgátló vegyület, nyomelem ásványi anyag, ballaszt- és rostanyag található, melyek hatékony támogatást jelenthetnek a szervezet sokoldalú működéséhez.
A homoktövis héj-mag őrleményben számos flavonoid jellegű anyag, polifenol, antibakteriális és gyulladásgátló vegyület, nyomelem ásványi anyag, ballaszt- és rostanyag található, melyek hatékony támogatást jelenthetnek a szervezet sokoldalú működéséhez.
Homoktövis
A homoktövis érett gyümölcsének 100%-os leve rendkívül gazdag C-vitamin forrás. Fokozza a szervezet ellenálló képességét, segíti a vas felszívódását, és erős antioxidáns, így megkötheti a szervezetben a káros szabadgyököket.
Homoktövis
A homoktövis érett gyümölcsének 100%-os leve rendkívül gazdag C-vitamin forrás. Fokozza a szervezet ellenálló képességét, segíti a vas felszívódását, és erős antioxidáns, így megkötheti a szervezetben a káros szabadgyököket.
Homoktövis
A homoktövis érett gyümölcsének 100%-os leve rendkívül gazdag C-vitamin forrás. Fokozza a szervezet ellenálló képességét, segíti a vas felszívódását, és erős antioxidáns, így megkötheti a szervezetben a káros szabadgyököket.
Egyéb hidegen sajtolt olajak
Számos egészségre gyakorolt jótékony hatása ellenére a mákot általában ritkán fogyasztjuk, inkább csak a téli, ünnepi időszak kedvelt konyhai alapanyagaként gondolunk rá. Pedig a mák nem csupán a sütemények kedvelt összetevője, több komoly betegség elleni nagy harcos is.
Egyéb hidegen sajtolt olajak
A héj nélküli magból hidegen sajtolással készült tökmagolaj gasztronómiai szempontból is igazi kuriózum, hiszen varázslatos ízélményt nyújt, mára azonban az egészségtudatos táplálkozás elengedhetetlen részeként ismert ínyencség.
Kékszőlőmag
A kékszőlő magja egy igazi flavonoid „bomba”, olyan növényi antioxidáns forrás, mely megvédi a sejteket a szabadgyökök károsító hatásától. Kutatások szerint fontos szerepet játszik a szív és érrendszeri betegségek megelőzésében.
A VINISEERA® Plusz kékszőlőmag és -héj mikro-őrlemény keverék átlagos összpolifenol tartalma minimum 4500mg/100g. Minimum 15%-ban tartalmaz kékszőlő gyümölcshéj mikro-őrleményt, mely különleges eljárással, vegyi anyagok nélkül készül, és lesz hozzákeverve a mikro-őrleményhez. Az így kapott VINISEERA® Plusz, a kékszőlőmag egy még koncentráltabb, erőteljesebb kivonatává válik.
Kékszőlőmag
A VINISEERA® extraszűz kékszőlőmag olaj csigás présen csepegtetve, hidegsajtolással készült különleges olajeszencia. A kíméletes eljárásnak köszönhetően megőrzi értékes hatóanyagait, E-vitamin tartalmát, és a benne lévő telítetlen zsírsavakat.