Barion Pixel

„Napról napra egyre jobban”

Ezt a címet adta beszámolójának kedves törzsvevőnk, Pataki János, aki most betekintést nyújt gyógyulásának fontos állomásaiba.

János méltán lehet büszke eredeményeire, melyekhez – elmondása szerint – nagyban hozzájárultak a VINISEERA termékek is. Beszámolóját olvasva elmondhatjuk, hogy hite, kitartása és erőfeszítése szintén említésre méltóak, hiszen ezek nélkül nem lenne most ebben a helyzetben. Gratulálunk Jánosnak és ezúton is köszönjük lelkesítő sorait!

Szeretnénk bátorítani olvasóinkat, a VINISEERA rendszeres fogyasztóit, hogy nyugodtan osszák meg velünk és a gyógyulás útját keresőkkel történetüket. Mindannyian sok erőt meríthetünk belőle.

„2010 ben döntöttem el, hogy változtatok az életemen. Nem folytattam cigarettás alkoholos öngyilkos életvitelt, de a hanyagul kezelt magas vérnyomás, fáradékonyság, azt mutatta, hogy valami nincs rendben velem. Az életvitel változtatásban a családom egy emberként állt mellém.

Az első lépésben az étkezési szokásaimat alakítottuk át. Az étrend változtatásában a müzli és a táplálék kiegészítő vitaminokra fektetünk nagyobb hangsúlyt. 2011 körül hozta a feleségem a szőlőmag őrleményt, mint ásványi anyag kiegészítőt. Az első időben csak akkor fogyasztottam a Viniseera port, amikor a müzlihez kevertem, azt ilyen formán eléggé rendszertelenül fogyasztottam. Egy kiállításon hallottam a Viniseera por szívre és az érrendszerre gyakorolt hatásáról. Ettől a pillanattól kezdve tudatosan figyeltem arra, hogy minden nap fogyasszam a port az előírt mennyiségben. Ez azt jelenti, hogy a port minden reggel néhány kanál joghurtba keverve fogyasztom.

2014 ben az 50 dik szülinapomra kaptam egy lépésszámlálóval ellátott telefont. Minden nap tudatosította velem, hogy milyen keveset mozgok. A feleségem és a barátnője elvitt hetente néhány este a Közeli Bikás parkba futni, tornázni. Szép lassan én is megszerettem a rendszeres mozgást. A nyár végére minden este futottam minimum 3000 m-t bármennyire is fáradt voltam. A mozgási szintem rövid idő alatt a 0% ról 50 -60 % ra emeltem. Arra figyeltem, hogy a pulzusom 110 fölé tartósan ne emelkedjen futás közben. A pulzusomat egy mezei „Teszkós” órával mértem, de a folyamatos figyelési funkciót tökéletesen ellátta. A folyamatos pulzus mérés eredményeként azt tapasztaltam, hogy nyugalmi helyzetben is többször felszaladt a pulzusom 110 fölé, valamint többször regisztráltam 150 – pulzusszámot. A későbbi események ismeretében hála a folyamatos mérésnek, nem lett nagyobb galiba mint várható lett volna.

2014 őszén infarktusom lett. Gyors helyzet felismerésnek és a szakszerű orvosi akcióknak hála hamar kórházba kerültem, ahol is villám gyorsan megműtöttek. Katéterezés után kaptam koszorúér tágító hálót STENTet. A szívizomelhalás területe nem volt nagy, hála a gyors és szakszerű beavatkozásnak, valamint a rendszeres szőlőmag őrleményfogyasztásnak. A rehabilitációs programom, ami most is tart, a rendszeres mozgás mellett a Viniseera por fogyasztása is fontos szerepet kap. A kezelő kardiológus doktor úr arra kért, hogy a Viniseera por fogyasztását ne hagyjam abba, maga is sportoló ember lévén, a szedését javasolja.

Az első éves kontroll olyan eredményt hozott, hogy a közvetlen környezetem kivételével mindenkit meglepett. A vizsgálatok azt mutatják, hogy az infarktusom nyomai majdnem teljesen eltűntek. A kezelő orvosom szerint, csak olyan specialisták érzékelik az EKG értékelésekor, akiket kiképeztek ilyen jellegű infarktusok kezelésére. A tegisztrált EKG diagram képés található rendellenesség berendezési hibának is felfogható.

A sport az életem része lett, és a fokozatok betartásával végzem nap – mint nap, és a komolyabb gyakorlatokat szakember felügyeletével folytatom. Edzések alkalmával rendszeresen mérem a pulzusom sportolók edzés terhelésének a figyelésére kifejlesztett mellkasra rögzített műszerrel. Az eredmények értékelését minden alkalommal elvégezzük.

Az egészségem megtartása egy élet végéig tartó programommá vált.”

Pataki János, 2016. február 16.