Barion Pixel

Miért a mikro-őrlemény?

Mi a különbség a házilag, vagy más eljárással készült termékek hatását illetően? 

3 év után elmondhatjuk, hogy egyre többen fogyasztják a VINISEERA első magyar szőlőmag mikro-őrleményt. Itthon és külföldön egyaránt megnőtt a kereslet a termékeink iránt.

Vajon miért jelenik meg egyre több hír és új szőlőmag termék a piacon? Mi annak idején Gere Attila villányi borásszal kezdtük az együttműködést. Mára már Bock Józseffel is van szerződésünk, de egyre többen készítenek szőlőmagból olajat és őrleményeket. További kutatást és fejlesztést is folytatunk a minőségjavítás érdekében és a felhasználást illetően.

Mi a különbség a házilag, vagy más eljárással készült termékek hatását illetően? A VINISEERA névvel védett és hatóságilag ellenőrzött termék egy magyar szabadalmi eljárással készült, egyedülálló mikro-őrlemény,  amely tízszer finomabb a gabonaliszteknél, nano részek miatt jobban felszívódik a szervezetben, így a kevesebb is jobban hasznosul. A termék végig megy az emésztőrendszeren és irodalmi adatok szerint hosszan (72 óra) hathat a gyulladásos gócokra.

A  szőlőmag tanninok (polifenolok) „kicserzik” a hibás, vagy nem odavaló káros fehérjéket (enzimek, mikróbák, sejtek, stb.). A szőlőmag egyedülálló polifenolljai fokozzák az anyagcserét, étvágyat, az oxigéndús vér a szellemi, fizikai aktivitást növeli. A napokban kaptunk eredményt egy új fogyasztónktól, akinek a fogínyvérzése és gyulladása egy hónap után megszünt és izületei sem fájnak. Vannak, akik a fokozott anyagcserére alapozzák a fogyókurájukat, fizikai aktivitásuk mellet kevesbb zsírt, cukrot és szénhidrátot fogyasztanak, és így szabadulnak meg a zsírpárnáktól, cellulitisztől. Külsőleg is sokan használják, saját krémjeikhez keverik a VINISEERA szőlőmagolajat és őrleményt, így visszérre, körömgombára, bőrproblémákra tartják hatásosnak. Érdekes, hogy amerikai rákkutatási eredmények és a pécsi klinikai vizsgálatok óta megnőtt az érdeklődés az onkológusok és daganatos betegek részéről is. Arról is hallottunk, hogy betegek a kemo- és sugár terápiát is jobban elviselték, kevesebb mellékhatással.

Kíváncsian várjuk az Önök véleményét is, írják meg, mondják el, hogy másnak is mielőbb tovább adhassuk.