Barion Pixel

A jól bevált szőlőmag…

Itt az Új Év, vele együtt új tervek, a VINISEERA® szőlőmag mikro-őrlemény azonban még mindig a régi.

A szőlőmag rendszeres fogyasztói minden bizonnyal tudatos vásárlók, hiszen egészségükre is gondosan odafigyelnek. Feltehetően tájékozottak a kék szőlő magjából készült valamennyi termékről az üzletek polcain, illetve a tengernyi egyéb táplálékkiegészítőről, amelyek az egészséges életmódot támogatják. Fantasztikus lehetőségek állnak ma rendelkezésre a vásárlók részére, csak győzze az ember kiválasztani a számára megfelelőt, mely remélhetőleg tiszta, ellenőrzött környezetből származik.

Nos, a VINISEERA® termékek fogyasztóinak a márkanév a védelme. Nekik nem kell aggódni a kétes eredetű vagy tisztátlan helyről származó, nem szakszerűen előállított élelmiszerek miatt. A VINISEERA® közel 8 éve állít elő egyedülálló szőlőmag mikro-őrleményt és hidegen sajtolt olajat. Magas színvonalon, folyamatos szakmai ellenőrzés mellett teszi ezt, alapanyagát pedig neves villányi pincészetek biztosítják. A szőlőmag rengeteg jótékony tulajdonsága mellett, most had emeljük ki a mikro-őrlemény egy kevésbé ismert, de igen forradalmi hatását, miszerint azon ritka anyagok egyike, amelyek képesek áthatolni a vér-agy gáton, így védhetik az agysejteket károsító hatásoktól.

E gondolattal kívánuk olvasóinknak további kitartó fogyasztást, és egy egészségben, kék szőlőmagban gazdag, boldog Új Évet!